Ο Ηρακλής έχασε πέρυσι στο… παρά πέντε το τρένο της ανόδου στην Stoiximan.GR Basket League από τον Φάρο Κερατσινίου και είναι πρώτος επιλαχών για άνοδο στην Α1. Αν δεν γίνει αυτό, τότε θα τα δώσει όλα για να ανέβει από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Μετά την παραμονή του Γιάννη Γκαγκαλούδη και την απόκτηση του Κώστα Κακαρούδη, η διοίκηση του “Γηραιού” ψάχνει κι άλλα μεταγραφικά “μπαμ”, όντας σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Γάιο Σκορδίλη. Ο δυναμικός σέντερ περιμένει εδώ και καιρό την ΑΕΚ, ενώ έχει πει “όχι” σε πρόταση του Περιστερίου και έχει μιλήσει παράλληλα με τον Δούκα. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής τον θέλει πολύ και είναι πιθανό σύντομα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ένας άλλος σημαντικός στόχος είναι ο Νίκος Στυλιανού! Ο πρώην ηγέτης του Κεραυνού Στροβόλου κατέκτησε το κυπριακό πρωτάθλημα και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας κρούσεις από διάφορα μέτωπα. Ο 29χρονος φόργουορντ γνωρίζει καλά την κατηγορία από τις επιτυχημένες θητείες του σε Κόροιβο και ΟΦΗ και αναμένονται εξελίξεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ανόδου στην Α1, υπάρχει δυναμικά στο προσκήνιο και η περίπτωση του Δημήτρη Χαριτόπουλου, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά μετά την παρουσία του στην περσινή ΑΕΚ.