Ο Απόλλωνας Πάτρας δείχνει αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί μέχρι να σπάσει στην κόντρα του με την ΕΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας με αφορμή τον Θανάση Μπαζίνα. Ο Απόλλωνας θεωρεί ότι ο νεαρός παίκτης είναι δικός του και δεν μπορεί να μετακομίσει στον Προμηθέα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «radiogamma.gr» οι «μελανόλευκοι» είναι έτοιμοι να στείλουν εξώδικα στα μέλη της αρμόδιας επιτροπής της ΕΟΚ αν η απόφαση που θα παρθεί για τον Μπαζίνα είναι πως ο παίκτης είναι ελεύθερος και έτσι θα του εκδοθεί κανονικά δελτίο στον Προμηθέα.

Η διοίκηση των «μελανόλευκων» έχει διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση με κάθε τόνο ότι ο Μπαζίνας ανήκει στον Απόλλωνα και δεν μπορεί να πάει στον Προμηθέα. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να κάνουν πίσω και μάλιστα λένε ανοιχτά συνέχεια ότι αν η ΕΟΚ «δώσει» τον Μπαζίνα στον συμπολίτη τους, τότε η διοίκηση των «μελανόλευκων» θα παραιτηθεί σύσσωμη και στην ομάδα θα μπει… λουκέτο.

Οι Πατρινοί έστειλαν και σχετική επιστολή στην ΕΟΚ (ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες Τετάρτη 5/9) με την οποία ξεκαθάριζαν ότι ο παίκτης τους ανήκει, άφηναν αιχμές κατά της Ομοσπονδίας και τόνιζαν και πάλι ότι η διοίκηση θα παραιτηθεί αν δεν δικαιωθεί ο Απόλλωνας.