Με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά οι πόρτες του Μετς θα είναι ορθάνοιχτες, το Παγκράτι και η Νίκη Βόλου συγκρούονται αύριο (Τετάρτη) το απόγευμα (5 μ.μ.), στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση δεν είχε πραγματοποιηθεί λόγω της κατάληψης που είχαν πραγματοποιήσει στο κλειστό του Παγκρατίου οι απεργοί του Δήμου Αθηναίων.

Το αυριανό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν ως κοινό στόχο την παραμονή στη κατηγορία. Οι “ροσονέρι” θα παραταχθούν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το “διπλό” στη Λευκάδα και στοχεύουν σε μια δεύτερη σερί επιτυχία ώστε να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Δημήτρης Λιόγας αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, όμως οι εξέδρες θα είναι κενές, καθώς το Παγκράτι θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής “κεκλεισμένων των θυρών” που του είχε επιβληθεί.

Η αποστολή της Νίκης Βόλου αναχωρεί αύριο το πρωί για την Αθήνα, με τον Γιώργο Ζαφειρούδη να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η αποστολή των νεοφώτιστων είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως περιθώρια δεν υπάρχουν και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την πρώτη τους νίκη στην Α2.

Στο μεταξύ, οι Θεσσαλοί εντείνουν τις προσπάθειες τους για την μεταγραφή ενός Έλληνα παίκτη που θα ενισχύσει το ρόστερ. Εισήγηση του Ζαφειρούδη είναι η απόκτηση περιφερειακού και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων της Νίκης η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των Χριστουγέννων.