Με τον αγώνα στο “Λίντο“, ανάμεσα στο Ηράκλειο και τη Νίκη Βόλου, πέφτει με καθυστέρηση λίγων ημερών, η αυλαία της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Η αναμέτρηση είχε αναβληθεί λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, όμως αύριο Τετάρτη (4.30 μ.μ.), οι δύο ομάδες θα δώσουν μια ακόμη “μάχη” που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη παραμονή τους στη κατηγορία. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και οι “μονομάχοι” αναμένεται να παραταχθούν πλήρης, με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των δύο πόντων που θα τους βοηθήσουν να… ξεκολλήσουν από την ζώνη του υποβιβασμού.

“Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι. Γνωρίζουμε καλά τη Νίκη, αφού ανεβήκαμε μαζί στην κατηγορία. Την έχουμε μελετήσει, ειδικά τα εκτός έδρας παιχνίδια της και δεδομένου ότι παίζει πολύ την ζώνη ,θα εστιάσουμε εκεί την προετοιμασία μας.

Πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με ικανό προπονητή, όμως μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια…” τόνισε ο κόουτς του Ηρακλείου Βασίλης Ράλλης, ο οποίος περιμένει και τη βοήθεια των φιλάθλων.