Πιστός στην φιλοσοφία του να επενδύει σε νέα παιδιά, ο Φιλαθλητικός προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή ταλαντούχου παίκτη, κάτω των 20.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πολιτόπουλο, ο οποίος… εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Καλαμάτα 1980 στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με μια σημαντική μετακίνηση σε μια ομάδα που πρωταγωνίστησε πέρσι στην Α2.

Ο νεαρός φόργουορντ συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας του Ζωγράφου και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του κόουτς Τάκη Ζήβα.

Σε δηλώσεις του στο “basketpress.gr“, ο Πολιτόπουλος αναφέρθηκε στη νέα προοπτική που ανοίγει στη καριέρα του αλλά και στους μελλοντικούς του στόχους: “Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά προτίμησα αυτή του Φιλαθλητικού γιατί πιστεύω ότι είναι η πιο ιδανική για εμένα, βλέπω ότι δουλεύει με τα νέα παιδιά και τα προωθεί.  Η Α2 είναι κάτι καινούργιο για εμένα, αλλά πιστεύω ότι σιγά σιγά θα μπορέσω να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της κατηγορίες, αλλά αυτό απαιτεί δουλειά…”, τόνισε ο Καλαματιανός φόργουορντ και πρόσθεσε:

Στόχος μου είναι να παίξω στην Α1 κι αν μπορώ ακόμη ψηλότερα, αλλά αυτό που με απασχολεί τώρα, είναι να δουλέψω σκληρά ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την νέα μου ομάδα και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους”.