Ο Αμύντας συνεχίζει την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Αλέξανδρο Ζαβό να διατηρεί τις βασικές αρχές του συλλόγου και να συνθέτει με βάση αυτές το νέο ρόστερ.

Υπό αυτό το πρίσμα προχώρησε και η μετεγγραφή του Δημήτρη Πίνη με τον 23χρονο γκαρντ να είναι μέλος του Αμύντα από τις ακαδημίες της ομάδας του Υμηττού και να επιστρέφει μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Αρκαδικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μία ακόμη μεταγραφή ολοκληρώθηκε για το Σύλλογό μας. Η ομάδα μας ένταξε στο ανδρικό της τμήμα ένα «δικό της» παιδί, το Δημήτρη Πίνη.
Ο 23χρονος παίκτης επιστρέφει μετά από μία αγωνιστική περίοδο στον Αρκαδικό, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Ο Δημήτρης ουσιαστικά επιστρέφει στο «σπίτι» του μιας και είναι γέννημα θρέμμα του Συλλόγου μας και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές με την ομάδα της γειτονιάς του. Πριν από 2 χρόνια ο Δημήτρης ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας μας που ανέβηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Οι μετεγγραφές βέβαια δεν τελειώνουν εδώ για τον Αμύντα, ο οποίος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του basketblog.gr βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χάρη Λιούνη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Δούκα. Ο 18χρονος σέντερ προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και την περασμένη σεζόν πήγε στα Βόρεια Προάστια προκειμένου να μπει στο νεανικό ρόστερ του Δούκα. Πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αμύντα, ο οποίος θέλει να ενισχυθεί με ένα παίκτη που έχει μεγάλο ταλέντο και αρκετό μέλλον στο χώρο.