Είναι προφανές, ότι η ΑΕΚ κάνει σήμερα επίδειξη ισχύος… Μετά τον Αχιλλέα Δεμέναγα και τους τρεις που ανανέωσαν, εκδόθηκε σήμερα και τρίτη ανακοίνωση όπου γίνεται γνωστή και η απόκτηση των τριών νεοαποκτηθέντων (Καράμπουλα, Παπαδιονυσίου, Παπαντωνάκου).

Η ανακοίνωση: “Η Διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές Βαγγέλη Καράμπουλα, Στάθη Παπαδιονυσίου και Κώστα Παπαντωνάκο. Ο Βαγγέλης Καράμπουλας (32 ετών, 2.00) υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Κατά την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ν. Κηφισιάς με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 και ψηφίστηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος της Α2.

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου (31 ετών, 1.95) υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο.Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δούκα και αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης κάτω των 22 ετών στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής.

Ο Κώστας Παπαντωνάκος (22 ετών, 2.02) υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΚ και τους ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα.”