Και επίσημα στα Πεύκα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Μπουρδάνος, ενώ στην ομάδα θα παραμείνει και ο Νίκος Θεοδωράκος, γεγονός για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ. Επίσης συνεργάτης του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη θα παραμείνει ο Στέλιος Χαλκιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Και επίσημα ο Σωτήρης Μπουρδάνος στα Πεύκα.

Έχει ακουστεί εδώ και καιρό το φλερτ με τον Σωτήρη και ο ίδιος ο παίκτης  το ανάρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Χθες ήρθε και στο γήπεδο των Πευκών ο Βεροιώτης γκαρντ για να συναντήσει τους καινούργιους του συμπαίκτες ,τον προπονητή του που έχουν ξανά δουλέψει και στο παρελθόν μαζί και φυσικά για να υπογράψει  το νέο του συμβόλαιο.

Ο Σωτήρης που έχει πολλές παραστάσεις από Β Εθνική και Α2 αναμένεται να βοηθήσει αρκετά το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού των Πεύκων και θα αποτελέσει με Μάρουσιτς και Γράβα ένα ισχυρό τρίδυμο στην περιφέρεια. Ο Σωτήρης που έχει περάσει από Πιερικό, Φλόγα, Δούκα , Αγιά Παρασκευή κ.α. φημίζεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα  και για το εξαιρετικό διάβασμα του παιχνιδιού σε καταστάσεις πικ εντ ρολ. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να διακριθεί μέσα από το αγωνιστικό μας πρόγραμμα.

«Ανανεώσεις και αλλαγές όμως δεν υπάρχουν μόνο στους παίκτες αλλά και στο τεχνικό team της ομάδος.

Ο Στέλιος Χαλκιάς ανανέωσε για τρίτη χρόνια τη συνεργασία του με την ομάδα μας. Έτσι θα συνεχίσει στο πλάι του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ως βοηθός του και τη νέα χρόνια ενώ παράλληλα θα προπονεί και την ομάδα του εφηβικού μας τμήματος.

Νέα προσθήκη για το σωματείο μας είναι ο Τάσος Κουγιουμτζίδης που πέρσι διατέλεσε assistant coach του Ανατόλια και προπονητής του εφηβικού τους τμήματος. Ο Τάσος θα αναλάβει το παιδικό μας τμήμα και κάποια αλλά αγωνιστικά τμήματα. Τον καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια των Πεύκων και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο επί 4 συναπτά έτη προπονητής του παιδικού μας, Δημήτρης Χουλιάρας, θα είναι και πάλι κοντά στο τμήμα από τη θέση του έφορου αυτή τη φορά καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν τον άφησαν φέτος να είναι 100% κοντά μας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με το βάρος να έχει πέσει στην δόκιμη νεαρών παικτών. Εντός των ημερών η Διοίκηση περιμένει και τον Σωτήρη Μπουρδάνο να έρθει στα Πεύκα και να υπογράψει το συμβόλαιο με την καινούργια του ομάδα».