Τη δεύτερη μετεγγραφή του για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε ο Κόροιβος, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Γκιουζέλη, με τον νεαρό “ψηλό” να απαντά καταφατικά στην πρόταση που του είχε γίνει.

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου, εκεί όπου κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κώστα Σορώτου με τον οποίο συνεργάστηκε στο β’ μισό της αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα ο νέος προπονητής του Κοροίβου να τον καλεί να τον ακολουθήσει στην Αμαλιάδα, με το basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει με σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ από τις 18/06.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κοροίβου:

Η Κ.Α.Ε. Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή, Γιώργο Γκιουζέλη.

Το δεύτερο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 ετών, έχει ύψος 2,08 και θα ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-19.

Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και από το 2014 και έπειτα αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή, τον Ιωνικό Νίκαιας, το Περιστέρι και τη Δάφνη Δαφνίου, όπου συνεργάστηκε κατά την περασμένη σεζόν με τον προπονητή μας, Κώστα Σορώτο.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με τη φανέλας της ομάδας μας!