Το Περιστέρι έφυγε με ένα πολύ σημαντικό “διπλό” από το κλειστό “Αν. Τρίτσης” κόντρα στον Χολαργό και διεύρυνε το σερί του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, δείχνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι είναι το φαβορί για την άνοδο στην Basket League.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες του Χολαργού διαμαρτύρονταν για τις αποφάσεις των διαιτητών, ενώ έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες και από την εξέδρα των φίλων της ομάδας, στην οποία βρισκόταν και ο πρώην ρέφερι,  Θεόδωρος Βιδάλης. με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην εξέδρα των οπαδών του Χολαργού.

Τα αίματα άναψαν στο ημίχρονο και στο γ’ δεκάλεπτο με αποτέλεσμα οι φίλοι του Χολαργού να κινηθούν εναντίον του και να του επιτεθούν τόσο φραστικά όσο και σωματικά γρονθοκοπώντας τον, με τον Βιδάλη βέβαια να μην… μασάει και να τους απαντάει. Χαρακτηριστικά όταν του φώναξαν “να τους χαίρεσαι”, ο ίδιος απάντησε “γιατί μου τα λες εμένα”. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο διαπληκτισμό των δύο πλευρών, με τους φίλους του Χολαργού συνεχίζουν τον καυγά και να πέφτουν τρεις σειρές πιο κάτω από το σημείο στο οποίο καθόταν ο Βιδάλης.