Από ένα νεαρό και πολλά υποσχόμενο παίκτη θα ξεκινήσει το “χτίσιμο” του ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με το έγκυρο Ροδίτικο σάιτ “12sports.gr”, οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Αντώνη Σκλήβα του Διαγόρα. Ο 19χρονος φόργουορντ, βρέθηκε στο στόχαστρο τόσο του Κολοσσού Ρόδου όσο και του Ρεθύμνου, όμως προτίμησε τελικά τη προοπτική του ΟΦΗ δεδομένου ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, μιας και ο κόουτς Φώτης Τακιανός πιστεύει πολύ στο ταλέντο και τις ικανότητες του.

Ο Σκλήβας που είναι γεννημένος το 1995, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται στις θέσεις του πάουερ φόργουορντ και του σέντερ. Τη περασμένη σεζόν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος με τον Διαγόρα. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσαν οι “μελανόλευκοι” τη Δευτέρα 28 Ιουλίου (6 μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Εφόδου η γιορτή των Ακαδημιών μπάσκετ του ΟΦΗ, με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί και η απονομή του Κυπέλλου στην ομάδα των Παμπαίδων του συλλόγου η οποία κατέκτησε την 1η θέση στον Γ’ Ομιλο.