Την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής του συνεχίζει ο ΑΣΕ Δούκα, ο οποίος προχώρησε στην απόκτηση του 17χρονου Χάρη Λιούνη.

Ο νεαρός διεθνής επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη θητεία του στην Ισπανία και την Μπανταλόνα, ενώ παλιότερα, έχει αγωνιστεί και με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ενίσχυση των τμημάτων υποδομών του Α.Σ.Ε. Δούκα συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς, με τον Χάρη Λιούνη να αποτελεί το νέο μέλος του ρόστερ της εφηβικής ομάδας. Ο 17χρονος σέντερ (γεν. 1.99) με ύψος 2.12, αποτελεί μία από τις μεγάλες ελπίδες του Ελληνικού μπάσκετ!

Διεθνής με τις “μικρές” Εθνικές ομάδες και με θητεία στον Πανιώνιο αλλά και την Ισπανική Μπανταλόνα, επιστρέφει στην Ελλάδα για να αποτελέσει τον “πύργο” του Α.Σ.Ε. Δούκα κάτω από τα καλάθια».

Ο Χάρης Λιούνης δήλωσε: «Ο Δούκας φημίζεται για τις εξαιρετικές του ακαδημίες και την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε αυτές, γεγονός που αποτέλεσε το μεγαλύτερο κίνητρο για να ενταχθώ και εγώ στην ομάδα. Στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ και μετά να κυνηγήσουμε το Πανελλήνιο… Το σημαντικότερο όμως είναι να έχουμε υγεία και μια καλή αγωνιστική σεζόν. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο παρκέ».