Μια εβδομάδα επιπλέον προετοιμασία θα έχει στη διάθεση της η ομάδα του Δούκα, καθώς αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για το Σάββατο αγώνας με το Ψυχικό, στα πλαίσια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Η διοίκηση του Α.Σ.Ε.Δ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η προγραμματισμένη για το Σάββατο (3/10) αναμέτρηση του Α.Σ.Ε Δούκα με το Ψυχικό στο κλειστό του “Δαΐς”, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 αναβάλλεται! Ο λόγος είναι η συμμετοχή του παίκτη της Α.Ε. Ψυχικού Θωμά Νίκου στην Εθνική ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η ΕΟΚ ενημέρωσε με σχετική επιστολή την ομάδα μας και όρισε τον αγώνα για την Τετάρτη 21/10″.
Έτσι, ο Δούκας θα δώσει, εκτός απροόπτου, το πρώτο του φετινό παιχνίδι στο πρωτάθλημα στις 10/10, όπου έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει στη Κρήτη τον ΟΦΗ. Ένα ματς που επίσης είναι στον… αέρα, μιας και η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει δώσει ακόμη σημεία ζωής…