Το “κόλπο γκρόσο” υλοποιήθηκε στο έπακρο για τον Κόροιβο, ο οποίος ανακοίνωσε την παραμονή του Πέταρ Τσόσιτς στην Αμαλιάδα. Η ομάδα του Βασίλη Νιπεργιάλη κατάφερε να κερδίσει τη μάχη… της προτίμησης του έμπειρου παίκτη και να τον κρατήσει στο δυναμικό της για ακόμα μια χρονιά, παρά τις… Σειρήνες άλλων ομάδων. Εξάλλου, στον Κόροιβο θα αγωνίζεται για ακόμα μια χρονιά ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος επίσης ανανέωση το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Αμαλιάδας.

Το basketblog σάς είχε ενημερώσει έγκαιρα και έγκυρα για την παραμονή του ικανότατου σκόρερ στον Κόροιβο από τις 13/07 στο άρθρο με τίτλο “Κόλπο γκρόσο με Τσόσιτς“.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα της Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για την σεζόν 2013-14 με τους αθλητές μας Τσόσιτς Πέταρ και Αντωνιάδη Ιωάννη. Ειδικά ο Γιάννης Αντωνιάδης μετά τον περυσινό άτυχο τραυματισμό του, έχει επανέλθει 100% και θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα από 1-9-2013.

Η ομάδα ξετυλίγει τα πλάνα της που είχε θέσει από αρχές καλοκαιριού πρώτα για ανανέωση των αθλητών που είχαν συμβάλλει τα μέγιστα στην περυσινή πορεία και στην συνέχεια για την μεταγραφική ενίσχυση στις θέσεις που έχουν εντοπιστεί από την τεχνική ηγεσία.

Έχοντας υπομονή και επιμονή σύντομα θα γίνουν οι κινήσεις που χρειάζεται η ομάδα”.