Μετά από πολύ καιρό, το Ηράκλειο προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του.

Οι Κρητικοί που άφησαν πίσω τους την πικρή ήττα από τον Αρκαδικό, έχουν στρέψει την προσοχή τους στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα, με τον κόουτς Βασίλη Ράλλη να υπολογίζει και στη βοήθεια του Μάριου Σακελλαράκη. Ο 24χρονος γκαρντ αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ, μετά από απουσία έξι εβδομάδων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον τένοντα του χεριού. Ο Σακελλαράκης ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις, προσθέτοντας έτσι μια πολύτιμη λύση για την περιφέρεια στον προπονητή του.

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες της Α2″, σχολίασε ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου για την προσεχή αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και πρόσθεσε:

Δυστυχώς δεν έχουμε και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό, η οποία ήταν “διπλή“, δεδομένου ότι προήλθε από ένα αντίπαλο με κοινούς στόχους. Το θετικό είναι ότι θα παρουσιαστούμε πλήρης μετά από πολύ καιρό και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό…”.