Μετά από επτά αγωνιστικές, ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά στο… πρωτοφανές ενδεχόμενο να παραταχθεί πλήρης σε ένα παιχνίδι. Ο Δημήτρης Καραδολάμης θέτει υποψηφιότητα για να συμμετάσχει στο Σαββατιάτικο κρίσιμο παιχνίδι με την Αγία Παρασκευή, λύνοντας τα… χέρια του τεχνικού επιτελείου, το οποίο σε συνδυασμό με την πλήρη επανένταξη στην ομάδα των Παπαδάκη και Βουκαντίνοφ, θα έχει επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο Καραδολάμης αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ θα μπει από σήμερα σε πιο έντονους ρυθμούς. Ο κόουτς Φώτης Τακιανός αισιοδοξεί να είναι έτοιμος ο παίκτης μέχρι το Σάββατο, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια της να πετύχει τη δεύτερη νίκη της ώστε να αρχίσει να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Να σημειωθεί ότι κατόπιν αιτήματος της Αγίας Παρασκευής, το οποίο έγινε δεκτό από τον ΟΦΗ, ο αγώνας του Σαββάτου στο Ηράκλειο θα ξεκινήσει δύο ώρες νωρίτερα από την προγραμματισμένη και συγκεκριμένα στις 3 μ.μ.