Δεν έχει άδικα το προσωνύμιο “αιώνιος έφηβος“. Ο Σάββας Νικητάκης πάει να σπάσει όλα τα… κοντέρ και τις προβλέψεις, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις των γιατρών θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε χρόνο ρεκόρ. Ο έμπειρος γκαρντ της Νέας Κηφισιάς, που αποδεικνύεται… σιδερένιος, αφού πέταξε γρήγορα τις πατερίτσες και ξεκίνησε φυσικοθεραπεία, μετά την σοβαρή επέμβαση που υποβλήθηκε στο ισχίο, ετοιμάζεται πλέον να μπει και σε ρυθμούς προπόνησης.

Κοντά στα Χριστούγεννα τον περίμενε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όμως ο Νικητάκης θα του δημιουργήσει πολύ σύντομα έντονους “πονοκεφάλους” για το ποιούς θα χρησιμοποιεί στην περιφέρεια, αφού αναμένεται να επιστρέψει πολύ συντομότερα στα παρκέ.

Την άλλη εβδομάδα θα δοκιμάσει να μπει σε πιο έντονους ρυθμούς και εάν το σώμα του ανταποκριθεί θετικά στις δυνατές προπονήσεις, τότε υπολογίζεται ότι αρχές Νοέμβριου θα είναι σε θέση αν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Η γρήγορη επιστροφή Νικητάκη έρχεται να προστεθεί στο ήδη πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΝΚ, απόρροια και της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο μέσα στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ. Η προσοχή των “κόκκινων” έχει πλέον στραφεί στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Αρκαδικό και η προετοιμασία ξεκίνησε χωρίς προβλήματα, ενώ έχει προγραμματιστεί και ένα φιλικό παιχνίδι (εντός έδρας) τη Τετάρτη με αντίπαλο τον Αετό, ομάδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.