Επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στο μπάσκετ ο Απόστολος Τσιπίδης, ο οποίος αναμένεται να εμπλακεί με τα κοινά του Φίλιππου Βέροιας, κάτι που έκανε γνωστό ο ίδιος από την προσωπική του σελίδα στο facebook, αλλά και ο σύλλογος με ανακοίνωση του, αλλά και σε ρεπορτάζ που απορρέει από το περιβάλλον της ομάδας.

Ο γνωστός για τα αισθήματα του για τον Ηρακλή, και πρόεδρος και CEO του ομίλου εταιριών και επενδύσεων ROYAL CLUB, με την ενασχόληση του με τον «γηραιό», αλλά και την παραλίγο συμμετοχή του στο Παγκράτι, δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό στην πόλη της Βέροιας και ενδιαφέρεται να βοηθήσει τον Φίλιππο, έχοντας το όραμα του για τον σύλλογο της Ημαθίας. Η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι θέμα χρόνου, με τις συζητήσεις να αφορούν πως ο Τσιπίδης θα συνεχίσει στην ομάδα έστω και αν αυτή υποβιβαστεί στην Β’ Εθνική, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα αναλάβει την προεδρία ή απλά το μάνατζμεντ.

Η εμπλοκή του στα κοινά του Φιλίππου άρχισε να φαίνεται από την στιγμή που ο ίδιος βράβευσε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, παίκτη με τον οποίο τον συνδέουν στενές σχέσεις από την εποχή του Ηρακλή.

Ο ίδιος τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε:

«5-4-3-2-1-0. Καιρός δεν είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ να γνωρίσουν και τη Βέροια. Τον ΦΙΛΛΙΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ. Θα ζω και θα αναπνέω στα μπλε. Θα είμαι Ηρακλής μια ζωή… Όμως ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Α1!!!!»