Η πληρότητα στις προπονήσεις της Νέας Κηφισιάς δεν κράτησε για πολύ… Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος είναι το νέο όνομα στο απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου, καθώς τραυματίστηκε στο χέρι, κατά τη διάρκεια του χθεσινού φιλικού με το Λαύριο, το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα… δυνατό.

Ο 31χρονος σμολ φόργουορντ υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο πάνω μέρος της παλάμης του δεξιού του χεριού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δεκαπέντε ημέρες, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, αλλά και την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ερμή στον Λαγκαδά.

Ο Διαμαντόπουλος, στον οποίο έχει τοποθετηθεί γυψονάρθηκας, δεν χάνει πάντως το κουράγιο αλλά και το χιούμορ του και έγραψε στην σελίδα του στο facebook: “Off για περίπου 10+ μέρες εν τέλει. Όσα δεν μου έχουν συμβεί σε 13 χρόνια που παίζω επαγγελματικά, με έχουν βρει σε 5 μέρες. Στατιστικά κάποτε θα συνέβαινε. Όμως και πάλι γλύτωσα πολύ χειρότερα απ’ ότι θα μπορούσα να είχα πάθει. Αν και προσωπικά οι 10-15 μέρες για μένα φαντάζουν αιώνας, όμως δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Αν πριν τους τραυματισμούς αυτούς ορμούσα σε όλες τις φάσεις με 100% δύναμη, επιστρέφοντας θα ορμάω με 110.

Εμπιστεύομαι απόλυτα τους συμπαίκτες μου και ξέρω ότι κενό μου δεν θα φάνει γι’ αυτές τις λίγες μέρες… P.s. Χτυπημένο δεξί χέρι -μεν- αλλά καλή ευκαιρία να προπονήσω περισσότερο το αριστερό. Επιστρέφω σε λίγο…“.

Το καλό για το τεχνικό τιμ της Ν. Κηφισιάς, είναι ότι θα προπονηθεί κανονικά σήμερα ο Χρήστος Πετροδημόπουλος, ο οποίος αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα στη φτέρνα και δεν πήρε μέρος στο προπονητικό φιλικό με το Λαύριο, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για το Σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με την Λευκάδα.