Μια σημαντική μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε ο Ερμής Λαγκαδά. Ο λόγος για τον Σίμο Ιωακειμίδη, ο οποίος επιστρέφει στους “πράσινους” μετά από τέσσερα χρόνια. Ο 23χρονος σμολ φόργουοορντ, ύψους 1.98, θα ανταμώσει με τον αδερφό του Θανάση που αγωνίζεται στον Ερμή και αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική λύση στη θέση “3”.

Ο Σίμος Ιωακειμίδης έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει στον Άρη, στη προετοιμασία του οποίου μετείχε όλο το καλοκαίρι, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε… Ο Ερμής που διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με την παίκτη, μιας και τον είχε στις τάξεις του σαν ταλαντούχο 18άρη, (στο ενδιάμεσο διάστημα ο παίκτης έπαιξε σε Πιερικό και ΜΕΝΤ), καιροφυλακτούσε και τη κατάλληλη στιγμή τον “άρπαξε”. Η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη και ο παίκτης θα ανακοινωθεί όπως όλα δείχνουν άμεσα, ενώ θα τεθεί στη διάθεση του Τάκη Ξουρίδα για το ματς της πρώτης αγωνιστικής με τον Κόροιβο.

Όσον αφορά τέλος στο θέμα της απόκτησης ενός σέντερ, οι προσπάθειες της διοίκησης να κλείσει κάποιον παίκτη δεν καρποφόρησαν. Έτσι, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στις επόμενες ώρες, ο Ερμής έκλεισε το ρόστερ του με τη προσθήκη του Ιωακειμίδη.