Μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος επιστρέφει στις “τάξεις” της ομάδας του Παγκρατίου εν όψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2

Το Παγκράτι ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του μαζί με τον έμπειρο αθλητή. Είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,90 και καλύπτει τις θέσεις του γκαρντ έχοντας εξαιρετικό σουτ τριών πόντων. 

Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Μανδραϊκό και Εθνικό Πειραία. Την προηγούμενη σεζόν με τον Εθνικό σημείωσε 8,9 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι και 33 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες που είχε συμμετοχή.

Δείτε την ανακοίνωση του Παγκρατίου:

“Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Σάκη Γεωργοπαπαδάκο (1,90 – 34 ετών).

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από απουσία δύο ετών, όπου και αγωνίστηκε κατά σειρά σε Μανδραϊκό και Εθνικό Πειραιά, έχοντας την περσινή σεζόν 8,9 πόντους και 33 εύστοχα τρίποντα σε 20 αγώνες. Την χρονιά που αγωνίστηκε στο Παγκράτι συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία παραμονής της ομάδας μας στην Β’ Εθνική με 14,2 πόντους και 61 εύστοχα τρίποντα σε 30 παιχνίδια. Η οικογένεια του Παγκρατίου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αθλητική χρονιά”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση:

Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος επιστρέφει στο σύλλογό μας, μετά από δύο χρόνια!

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου – Pagrati Athletic Club στις Σάββατο, 18 Ιουλίου 2020