Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χθες (15/11) ο Άρης Κορωνίδης. Ο γκαρντ της Αγίας Παρασκευής αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα στη μέση, το οποίο θέλησε να… “εφορτωθεί” μπαίνοντας στο χειρουργείο. Η επιστροφή του Κύπριου παίκτη στα παρκέ υπολογίζεται σε περίπου δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως ο κόουτς Νίκος Χατζηπανηγύρης θα πρέπει να κάνει… υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο.

Ο Κορωνίδης παρέμεινε χθες το βράδυ στο Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών “Λευκός Σταυρός”, όπου και χειρουργήθηκε, και σήμερα πήρε εξιτήριο. Εξάλλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των “μελανόλευκων” δήλωσε: “Ήταν δύσκολη επέμβαση, αφού πρόκειται για τη μέση, που είναι επίφοβο σημείο. Ωστόσο, είμαι χαρούμενος γιατί πήγαν όλα καλά και τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω. Βέβαια, παραμένω αγχωμένος γιατί περιμένω να δω την εξέλιξη της αποθεραπείας μου.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από μέρους μου. Εξάλλου, οι ιατροί με καθησύχασαν, καθώς και οι ίδιοι είναι αισιόδοξοι. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Χατζηκομνηνό που με χειρούργησε και φυσικά τους συμπαίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ΚΑΠ για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους όλο αυτόν τον καιρό”.