Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αντωνιάδης. Ο άτυχος 25χρονος φόργουορντ του Κόροιβου, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, εγχειρίσθηκε από τον καθηγητή ορθοπεδικό κ. Νίκο Πισκοπάκη, ο οποίος έκανε το καλύτερο δυνατό για να αποκαταστήσει τη μεγάλη ζημιά στο γόνατο του.

Σταδιακά θα ξεκινήσει η διαδικασία αποθεραπείας του αθλητή, η οποία πάντως θα πάει με αργούς ρυθμούς, μιας και πρόκειται για ιδιάζουσα περίπτωση (είχε… διαλυθεί το γόνατο του), η οποία χρήζει μεγάλης προσοχής. Ασφαλώς και η φετινή σεζόν έχει τελειώσει πρόωρα για τον Αντωνιάδη, ο οποίος – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – θα μείνει περίπου έξι μήνες εκτός γηπέδων. Οι άνθρωποι του Κόροιβου ήταν από το ξεκίνημα της… περιπέτειας στο πλευρό του αθλητή του και αισιοδοξούν για την ταχύτερη δυνατή επάνοδο του.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται και σήμερα στο κλειστό της Ανδραβίδας, μιας και το γήπεδο της Αμαλιάδας είναι… κατειλημμένο από εκδηλώσεις του Δήμου. Οι παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη θα πάρουν ρεπό τη Κυριακή και από τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εντός έδρας αγώνα που ακολουθεί με τη Δόξα Λευκάδας.