Ο Ερμής Αγιάς προετοιμάζεται για την μεγάλη αυριανή (11/5) εκτός έδρας μάχη με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη για να πάρει μια από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Οι Θεσσαλοί θα ριχτούν στο ματς φωτιά του κλειστού «Σταύρος Βενέτης» χωρίς το βαρύ πυροβολικό τους τον Νέστορα Κόμματο (είχε κρατηθεί το δελτίο του μετά την διένεξή του με τον διαιτητή κ. Μπήτη στο επεισοδιακό ματς με την Καστοριά, ενώ μετά το παιχνίδι ο παίκτης και ο διαιτητής αλληλομηνύθηκαν), αλλά και τον Δημήτρη Νταλό, ο οποίος είναι στρατευμένος.

Απών θα είναι φυσικά και ο Στέργιος Τσιαμπαλής, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ερμή Αγιάς:

«Με απουσίες στην τελική μάχη

Στην πρωτεύουσα βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Ερμή Αγιάς Λάρισας για την αυριανή της (17:00) αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο κλειστό «Σταύρος Βενέτης» του Αιγάλεω, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου έχοντας περάσει μία δύσκολη εβδομάδα, απόρροια της εντός έδρας ήττας από την Καστοριά αλλά κυρίως των όσων ακολούθησαν αυτής, εμφανίζεται πανέτοιμη για να δώσει κάθε ικμάδα των δυνάμεών της στο αυριανό παιχνίδι και να πάρει τη νίκη, η οποία θα της επιτρέψει να συνεχίσει τις αγωνιστικές της προσπάθειες στα play off της κατηγορίας.

Ένα ματς, ένα αποτέλεσμα για την ομάδα μας που θα παραταχθεί χωρίς δύο παίκτες στο αυριανό ματς, αφού θα απουσιάσει ο Νέστορας Κόμματος, αλλά και ο στρατευμένος Δημήτρης Νταλός».

O Eρμής Αγιάς παίζει την πρόκριση του στα playoff την τελευταία αγωνιστική στο Αιγάλεω κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Στην προσπάθεια του αυτή δεν θα έχει τον Νέστορα Κόμματο μιας και το δελτίο του κρατήθηκε στον επεισοδιακο αγώνα με την Καστοριά».