Συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν ο νεοφώτιστος Ερμής Σχηματαρίου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου γκαρντ Σίλα Τσούμα, που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τους Τιτάνες Παλαμά. Ο Λαρισαίος γκαρντ έχει εμπειρία από την Α2, διότι έχει φορέσει τις φανέλες του Ερμή Αγιάς και της Καρδίτσας, άρα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικό το συγκρότημα του Νίκου Οικονόμου. Τέλος αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή του συλλόγου από την Στερεά Ελλάδα μετά τους Κυρίτση, Πάππο, Μέξη και Σιγάλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σίλα Τσούμα.
Γεννημένος στις 22/04/1998, ο 24χρονος γκαρντ, που έχει ύψος 1.90, ενισχύει την περιφέρεια της ομάδας μας εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών. ο Τσούμας έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γ.Σ Λάρισας, Ερμή Αγιάς, Γ.Σ Φαρσάλων, ΑΣΚ Καρδίτσας και Τιτάνες Παλαμά.
Με αφορμή την ένταξή του στην οικογένεια του Ερμή, ο Λαρισαίος γκαρντ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω δίπλα στον coach Οικονόμου και με μία σοβαρή διοίκηση που έχει όραμα. Είμαι σίγουρος πως με σκληρή δουλειά οι στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν, καθώς υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με όνειρα και μπορούμε να βγάλουμε ένα όμορφο αποτέλεσμα».
Σίλα καλώς όρισες στην οικογένεια του Ερμή Σχηματαρίου!”