Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία νίκη επί του Περιστερίου που του έδωσε βαθμολογικό οξυγόνο, αλλά και με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, το Παγκράτι συνεχίζει την προετοιμασία του για το δύσκολο εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (28/11) με το Ψυχικό.

Η συμμετοχή του Αλέξανδρου Μήτσιαλου είναι εξαιρετικά αμφίβολη, καθώς 21χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στη μέση (θλάση). Ο Μήτσιαλος είχε χτυπήσει στο ντέρμπι με το Περιστέρι και αποχώρησε με έντονους πόντους από το παρκέ. Εκτός παραμένει ο Αλέξης Σπανός ο οποίος δεν υπολογίζεται ούτε στο ματς με το Ψυχικό, ενώ ελπίδες υπάρχουν για επιστροφή στις προπονήσεις αύριο Πέμπτη (26/11) του Σπύρου Παναγιωταρά. Ο 22χρονος γκαρντ είχε υποστεί ράγισμα στον καρπό του χεριού και βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας τους, οι “ροσονέρι” αντιμετώπισαν χθες (24/11) σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα τον Εθνικό, με τον κόουτς Ντίνο Καλαμπάκο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.