Ο τραυματισμός του Μάριου Σακελλαράκη είναι το βασικότερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει το Ηράκλειο τη περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος γκαρντ που δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στην αναμέτρηση των Σερρών λόγω της ρήξης συνδέσμων που έχει υποστεί στο χέρι, συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή όμως είναι ερωτηματικό το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ασφαλώς και το αγωνιστικό κενό των δύο εβδομάδων είναι υπέρ της αποθεραπείας του παίκτη, όμως η ιδιαιτερότητα του τραυματισμού του δεν αφήνει τους γιατρούς να αποφανθούν για το πότε θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του κόουτς Βασίλη Ράλλη. Ο Σακελλαράκης θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε νέες εξετάσεις, οπότε και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο…

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας του Ηρακλείου ενώ οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λίγες ημέρες κοντά στα Χριστούγεννα. Προκειμένου να μην μείνει εντελώς… ανενεργή η ομάδα, έχει προγραμματιστεί ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι για τις 29 του μήνα στο Ρέθυμνο, κόντρα στην ισχυρή τοπική ομάδα που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α1.

Τέλος, απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη, καθώς αφ’ ενός τα οικονομικά είναι περιορισμένα και αφ’ ετέρου δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάτι αξιόλογο που να κάνει την… διαφορά, για το συγκρότημα του Ηρακλείου.