Ηταν που ήταν στραβό το κλίμα στον Απόλλωνας Πάτρας λόγω των οικονομικών βαρών που δείχνουν να έχουν αρχίσει να λυγίζουν τους ώμους της διοίκησης, ήρθε και η ήττα στο φιλικό από τον ΚΑΟΚ για να δέσει το γλυκό. Ο προπονητής των Πατρινών, Νίκος Βουρνάς είχε τονίσει στο τουρνουά του Αγρινίου που είχε πάρει μέρος ο Απόλλωνας ότι η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί. 

Τίποτα δεν άλλαξε όμως. Και τα προβλήματα βγήκαν ξανά στην επιφάνεια στο φιλικό που έδωσαν οι Πατρινοί στην έδρα τους με τον ΚΑΟ Κορίνθου. Οι μελανόλευκοι είχαν… θέματα και ηττήθηκαν από τους Κορίνθιους που θα παίξουν στην Β΄ Εθνική με 74-73.

Με τους Πατρινούς δεν έπαιξε ο Μπελ. Ο παίκτης βγήκε για ζέσταμα, αλλά φάνηκε να έχει ενοχλήσεις και έτσι είδε όλο το ματς από τον πάγκο. Από τον Απόλλωνα Πάτρας πρώτοι σκόρερ και κορυφαίοι παίκτες του στο φιλικό ήταν οι Καραμαλέγκος (15 πόντοι) και Μπέμπης (πέτυχε 14 πόντους με 4 τρίποντα), ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Δημακόπουλος (11 πόντοι).

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 28-37, 58-58, 73-74.

Απόλλωνας Πάτρας (Βουρνάς): Τζάιδας 6, Καραμαλέγκος 15 (1), Μολφέτας 7 (1), Δημακόπουλος 11, Μπέμπης 14 (4), Μπαζίνας, Κασπίρης, Παππάς 6, Παπαβασιλόπουλος 5, Πάππας 9 (3), Κατσουλάκος.