Με στόχο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του, ο Ερμής Λαγκαδά υποδέχεται αύριο το μεσημέρι (1 μ.μ.), το Ηράκλειο, στο παιχνίδι που θα συμπληρώσει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής. Οι φίλοι των “πρασίνων” αναμένεται να δώσουν για ακόμη μια φορά βροντερό παρών, με τους διοικούντες να αναμένουν “σόλντ άουτ“, μιας και έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, εκ των ηγετών της νεανικής ομάδας του Λαγκαδά, εξέφρασε με δηλώσεις του την αισιοδοξία του για το τελικό αποτέλεσμα: “Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα, θα βγούμε νικητές. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Στην έδρα μας είναι αλλιώς. Η δυναμική μας είναι μεγαλύτερη και η πίεση από την κερκίδα προς τους αντιπάλους ανυπόφορη. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι μπορεί ο μέσος όρος ηλικίας αυτής της ομάδας να είναι πολύ μικρός αλλά οι προοπτικές είναι πολύ μεγάλες. Βέβαια μας βοηθάει και το σχετικά εύκολο πρόγραμμα αλλά νομίζω ότι ο στόχος της σωτηρίας θα επιτευχθεί και αρκετά γρήγορα”, τόνισε ο πρώτος σκόρερ του Ερμή και πρόσθεσε:

“Πάντως ειλικρινά απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ στον Ερμή. Ειδικότερα φέτος που όλα τα παιδιά είναι νεαρά με πολύ μεγάλη διάθεση, πάθος και ενέργεια. Στα συν βέβαια είναι και το προπονητικό επιτελείο (Πέρκος – Γεροφώτης), το οποίο είναι εξαιρετικά καταρτισμένο παρά το νεαρό της ηλικίας τους”.