Ο Νίκος Βουρνάς θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Λευκάδας για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ο Πατρινός κόουτς τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση κατά την χθεσινή συνάντηση που είχαν, συμφώνησε να ανανεώσει την συνεργασία και πλέον σηκώνει τα μανίκια και στρώνεται στη δουλειά…

Ήταν μια εύκολη σχετικά απόφαση, καθώς είναι αμοιβαία η εκτίμηση και η εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί τα τελευταία τρία χρόνια με την διοίκηση της Δόξας”, δήλωσε στο basketblog.gr, ο Νίκος Βουρνάς, μετά την επίτευξη της συμφωνίας και συνέχισε: “Σίγουρα τα οικονομικά δεδομένα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, όμως σε συνεργασία με την διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κρατήσουμε ψηλά την σημαία του Λευκαδίτικου μπάσκετ”.

Πρώτο μέλημα της Δόξας είναι να μιλήσει με κάποιους παίκτες από τον περσινό βασικό κορμό, για τους οποίους έχει εισηγηθεί θετικά ο κόουτς, όπως οι Νίκος Λυμπάρης, Ορέστης Ματενίδης, Βασίλης Βαγενάς και Νίκος Πέττας. Από την εξέλιξη των συζητήσεων με τους “παλιούς” θα εξαρτηθούν και οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, οι οποίες ούτως η άλλως θα είναι χαμηλού προφίλ.

Πρόθεση του Νίκου Βουρνά, σύμφωνα και με το περιορισμένο μπάτζετ που θα έχει στα χέρια του είναι να δοθεί βαρύτητα σε ντόπιους κυρίως, ταλαντούχους αθλητές και όλα δείχνουν ότι η ομάδα της Λευκάδας θα έχει περισσότερους από τέσσερις παίκτες κάτω των 22 ετών στο ρόστερ της.