Με στόχο να πραγματοποιήσει ακόμη μια επιτυχημένη εμφάνιση κόντρα στους θεωρητικά “μεγάλους” της Α2 και να πετύχει ακόμη μια μεγάλη νίκη όπως έκανε με τον Φάρο Κερατσινίου και τον Δούκα, ο Αμύντας ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο τεχνικός της ομάδας του Υμηττού Αλέξανδρος Ζαβός, σε δηλώσεις του στο basketblog, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “μεγάλο φαβορί” τους “κυανέρυθρους”:

“Αναμφίβολα ο Πανιώνιος είναι το μεγάλο φαβορί και δεν είναι τυχαία η θέση στην οποία βρίσκεται. Πρόκειται για μια πλήρης ομάδα, με γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και αυτό αντικατοπτρίζεται και στον βαθμολογικό πίνακα”, τόνισε ο προπονητής του Αμύντα και πρόσθεσε: “Εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας όπως κάνουμε από τη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Σίγουρα η δυναμικότητα του αντιπάλου αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για εμάς και θα προσπαθήσουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί”.

Στη διάθεση του Ζαβού βρίσκεται πλέον ο Νίκος Καμπούρης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Περικλή Δορκοφίκη οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τις τελευταίες ημέρες από ίωση, ενώ προέρχεται και από τραυματισμό (θλάση).