Αύριο (29/2) στις 17:00 ο Αμύντας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Β’ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών. Η ομάδα του Αμύντα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-14. Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 15-4. Ο αρχηγός Λεωνίδας Ζούπας μίλησε για το δύσκολο παιχνίδι και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός του Αμύντα:

«Στην Ελευθερούπολη χάσαμε τη συγκέντρωση μας και δεν ακολουθήσαμε το πλάνο και την τακτική μας μετά το πρώτο ημίχρονο. Η αντίπαλη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και έτσι η διαφορά ξέφυγε».

Σχετικά με το ματς του Ολυμπιακού:

«Παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα που ανήκει στις καλύτερες τις κατηγορίας και έχει μεγάλη ενέργεια και δύναμη στο παιχνίδι της. Κάθε αγώνας για εμάς είναι σημαντικός και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί είμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση».

Τέλος, ο Ζούπας τόνισε:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι που φέτος έχουμε μια άσχημη χρονιά μέχρι στιγμής αλλά αυτά στον αθλητισμό γίνονται και δε ψάχνουμε δικαιολογίες. Πρέπει να κάνουμε τη προσπάθεια μας και πάντα υπάρχει αισιοδοξία όσο υπάρχει ελπίδα. Δε θα τα παρατήσουμε όσο δύσκολη και να είναι κατάσταση για εμάς αυτή τη στιγμή βαθμολογικά».

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του Αμύντα: