Οι Ίκαροι Σερρών έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό μια πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια σε επίπεδο επικοινωνίας.

Έτσι, μετά το νέο κανάλι των Ικάρων στο “youtube” με πρωτότυπα θέματα που αφορούν την ομάδα μπάσκετ και τις δραστηριότητες της, προχώρησαν και στη πρώτη “ζωντανή” κάλυψη αγώνα της ομάδας. Η αρχή θα γίνει το προσεχές Σάββατο, με την διαδικτυακή κάλυψη της εντός έδρας συνάντησης με τον Αρκαδικό, από την ιστοσελίδα “ Livezone.gr” της εταιρείας “PapMEDIA”, στις 5 μ.μ.

Οι Σερραίοι εξασφάλισαν και τη σχετική άδεια από την Ομοσπονδία, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωση της: “Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΕΟΚ ενέκρινε τη χορήγηση άδειας στο σωματείο ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών για τη διαδικτυακή κάλυψη (livestreaming) του αγώνα καλαθοσφαίρισης μεταξύ των σωματείων ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών-ΣΕΦΑ Αρκαδικός της 23/2/2013 (17.00) για τη 17η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών της αγωνιστικής περιόδου 2012-13. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας www.ikaroibc.gr“.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα, οι “κυανοκίτρινοι” συνεχίζουν χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για τη συνάντηση με τους Αρκάδες. Χωρίς άγχος και πίεση, θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν στη πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Παράλληλα, η διοίκηση κάνει έκκληση στον κόσμο των Σερρών να δώσει το παρών στο κλειστό και να βοηθήσει την ομάδα στη προσπάθεια της. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 5 Ευρώ. “Δυνατό Σερραϊκό μπάσκετ σημαίνει δυνατοί Ίκαροι και δυνατό φίλαθλο κοινό“, αναφέρουν σε σχετική τους ανακοίνωση οι “κυανοκίτρινοι”.