Μπορεί η ήττα από την ισχυρή Νέα Κηφισιά να “χάλασε” το σερί επιτυχιών της Αγίας Παρασκευής (τρία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια), όμως επ’ ουδενί δεν χάλασε το καλό κλίμα στην ομάδα.

Το συγκρότημα του Νίκου Χατζηπανηγύρη παραμένει εντός του βασικού του στόχου (σωτηρία) και πλέον στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους επίσης δυνατούς, Ικάρους Σερρών. Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της, η ΚΑΠ θα αντιμετωπίσει σήμερα, για τρίτη φορά φέτος, τον Ηλυσιακό, σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κοντόπευκου (6 μ.μ.).

Κόντρα στους ανεβασμένους “κιτρινόμαυρους” που μετράνε τέσσερις σερί νίκες στην Α1, το τεχνικό τιμ της Αγίας Παρασκευής θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και θα τσεκάρει την ετοιμότητα των παικτών ενόψει της κόντρας με τους Ικάρους.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε δίχως τους Μιχάλη Κουρή και Ισίδωρο Kουτσό, οι οποίοι ωστόσο δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να δώσουν το παρών στο σημερινό φιλικό.

Συν τοις άλλοις, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και από τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Πιθανότατα δεν προλαβαίνει το ματς με τους Ίκαρους Σερρών, ωστόσο την επόμενη αγωνιστική κόντρα στα Τρίκαλα έχει πολλές πιθανότητες να κάνει την επανεμφάνισή του…