H προσπάθεια της ΑΕΚ, που κτίζει ταυτόχρονα ανδρική, εφηβική και παιδική ομάδα, με τις ημερομηνίες να την πιέζουν αφόρητα, συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο αυτό και οι επαφές με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του ταλαντούχου πόιντ γκαρντ, Χρήστου Σκάνδαλου (18 χρ., 1μ.86), ο οποίος δοκιμάστηκε στη Ζωφριά το τελευταίο διήμερο της πρώτης μεταβατικής περιόδου προετοιμασίας. Αυτή την πληροφόρηση λάβαμε πριν από λίγο από έγκυρη πηγή.

Ψάχνοντας αρκετά “ανακαλύψαμε”, ότι ο τοπικός Τύπος είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια του νεαρού, με τις  πανελλήνιες διακρίσεις σε επίπεδο ανδρών και εφήβων. Tο prismasports.gr έγραψε προ ημερών: “Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Ηρακλειώτης γκαρντ Χρήστος Σκάνδαλος στην ΑΕΚ, στις προπονήσεις της οποίας συμμετείχε τις τελευταίες ημέρες. Η ΑΕΚ φαίνεται να υπολογίζει το Σκάνδαλο τόσο για την ανδρική ομάδα, όσο και για την εφηβική. Το λόγο πλέον έχουν οι διοικήσεις ΑΕΚ και Εργοτέλη, που θα πρέπει να συζητήσουν για την περίπτωση του 18χρονου γκαρντ, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή”.