Σήμερα (7/9) στο περιθώριο της κλώρσης των Εθνικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας η ΕΟΚ έκανε τις καθιερωμένες βραβεύσεις και μία από αυτές έγινε στον Φάρο Κερατσινίου για την εξαιρετική περυσινή σεζόν που είχε.

Ο Φάρος πέρυσι έκανε τη μεγάλη «έκπληξη» και κατόρθωσε να φτάσει στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά πραγματοποίησε ένα «θαύμα» αποκλείοντας στον ημιτελικό τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα κατόρθωσε με την πολύ καλή πορεία της στην Α2 η ομάδα του Κερατσινίου να ανέβει στην Basket League, όμως δεν αποδέχθηκε την άνοδο. Στη σημερινή κλήρωση έδωσε το παρών ο πρόεδρος του Φάρου, Βαγγέλης Τσάπας ο οποίος παρέλαβε και το βραβείο από τον Γιάννη Κουτραφούρη ο οποίος είναι μέλος του ΔΣ και πρόεδρος του Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του τη σεζόν 2015-16.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ο Φάρος Κερατσινίου τιμήθηκε σήμερα(8/9), κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των πρωταθλημάτων, από την Ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης τόσο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά όσο και για τη συμμετοχή του στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.
Το βραβείο για την ομάδα μας παρέλαβε ο κ. Βαγγέλης Τσάπας.