Αλλη μια χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία για το Ψυχικό, που χωρίς να έχει κάνει… τρελά ανοίγματα και άσκοπες σπατάλες, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, κερδίζοντας επάξια την παραμονή του στην Α2.

Το βασικό για το αθηναϊκό σωματείο είναι ότι έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση όλων, καθιερώνοντας την παρουσία του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, η οποία είναι αρκετά απαιτητική και γεμάτη «παγίδες». Φέτος, λόγω του υψηλού ανταγωνισμού στη μέση της βαθμολογίας δεν αποφεύχθηκε η συμμετοχή στα πλέι άουτ παραμονής, όμως με σοβαρότητα και συνέπεια ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρκαδικό.

Ο Γιώργος Ρεμεντελας συνέχισε την καλή του δουλειά, έχοντας συνδυάσει επιτυμένα το όνομά του με την ΑΕΨ και παραμένει «καπετάνιος» σε ένα αρκετά ελπιδοφόρο και σταθερό καράβι. Η επόμενη μέρα θα είναι στο ίδιο μοτίβο. Συνδυασμός εμπειρίας και νιάτων με σαφή προσανατολισμό πάνω στο παρκέ.

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν οι πρώτες κινήσεις χωρίς βιασύνη, με στόχο να παραμείνει ένας κορμός παικτών και από εκεί και πέρα να υπάρξουν οι απαραίτητες προσθήκες.

Tags:
Ψυχικό