Ο Σάββας Τζουγκαράκης ξεκίνησε προπονήσεις με τον Ηρακλή και μίλησε για τους στόχους της ομάδας σε βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του «Γηραιού» στο Facebook. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ήταν ξεκάθαρο και τόνισε ότι ο Ηρακλής ανήκει στην Α1 και εκεί θα επιστρέψει φέτος

Ο έμπειρος σέντερ είπε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Με το που ήρθε η πρόταση κατευθείαν είπαν το «ναι». Ο Ηρακλής είναι μακράν η πιο ιστορική ομάδα στην Α2 και η θέση της είναι στην Α1 και εκεί θα βρεθούμε».

Ο προπονητής της ομάδας Λευτέρης Χατζηκυριακίδης έχει πλέον όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του, καθώς εκτός του Τζουγκαράκη, ο Στεν Σοκ ξεπέρασε το θέμα που είχε στον αστράγαλο και προπονείται πλέον κι αυτός κανονικά με την ομάδα.

Η ομάδα ανεβάζει συνέχεια ρυθμούς και οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Το Σάββατο ο Ηρακλής θα δώσει και το πρώτο του φιλικό. Στις 18:00 θα αντιμετωπίσει κεκλεισμένων των θυρών στην έδρα του το Ανατόλια και ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση της ομάδας σε αυτή την χρονική περίοδο.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΖΟΥΓΚΑΡΑΚΗ