Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για το Περιστέρι. Οι “πρίγκιπες” της Δυτικής όχθης γιορτάζουν στο “Αν. Παπανδρέου” την επιστροφή τους στην Basket League μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν και δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί αυτή η επιτυχία με το ένδοξο παρελθόν της ομάδας.

Συγκεκριμένα, το παρόν στο κλειστό της περιοχής αναμένεται να δώσει ο Άγγελος Κορωνιός, με τον πρώην play maker της ομάδας να βραβεύεται από τη διοίκηση του συλλόγου για όσα πρόσφερε στην ομάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και της αρχές του 2000, αλλά και τη γενικότερη παρουσία του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ενημέρωση των “κυανοκίτρινων”:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παρουσία του Άγγελου Κορωνιού στην σημερινή (14/4, 16.30) αναμέτρηση  της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Ο εμβληματικός πλέι μέικερ, που συνέδεσε το όνομα του με την καθιέρωση του ΓΣΠ στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες παιδιά της πόλης μας, προκειμένου να ασχοληθούν με το μπάσκετ μέσα από τις ακαδημίες του Συλλόγου, αποτελώντας ένας υγιές πρότυπο, πρόκειται να βραβευτεί για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του στον ΓΣΠ από την διοίκηση της ομάδας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον περιθώριο του αγώνα με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί υπό το βλέμμα του κορυφαίου Έλληνα παίκτη που φόρεσε και τίμησε την κυανοκίτρινη φανέλα!