Η μαγεία των πλέι οφ φέρνει ανατροπές στο ήδη συναρπαστικό πρωτάθλημα της Α2 και μετά δυνατά παιχνίδια βγήκε το ζευγάρι που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Stoiximan.gr Basket League, με τον Χολαργό και τον Απόλλωνα να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Το φαβορί σε αυτή τη σειρά είναι ξεκάθαρο, καθώς η ομάδα του Στέργιου Κουφού διατηρεί σαφές προβάδισμα, καθώς διατηρεί το πλεονέκτημα έδρας και παράλληλα “κουβαλάει” και το 2-0 από την κανονική περίοδο. Ήτοι, χρειάζεται μόλις ένα ακόμη ροζ φύλλο για να κατακτήσει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου, έχοντας τρεις ευκαιρίες για να τα καταφέρει. 

Πρόκειται για ένα σωματείο που προσφέρει σημαντικά πράγματα και διαθέτει όραμα και πλάνο τα τελευταία χρόνια. Αφού κατάφερε να… ξεκολλήσει από τη Γ’ και τη Β’ Εθνική, όλα πήραν το δρόμο τους και τα αποτελέσματα αρχισαν να έρχονται. Η διοίκηση Δρόσου έκανε πέρυσι την κίνηση-ματ, καθώς παρέδωσε την τεχνική ηγεσία στον Κουφό και τότε όλα άλλαξαν. Μπορεί, την περασμένη περίοδο να μην ήρθε η άνοδος, όμως φέτος η ομάδα στήθηκε ιδανικά και η διαφορά είναι ξεκάθαρη.

Ο ΚΟΧ κρατάει στην τύχη στα χέρια του και είναι αντιμέτωπος με μια ιστορική ευκαιρία που αν τη χάσει θα αποτελέσει “αυτόχειρα”. Βέβαια, έχει απέναντί του έναν ιστορικό αντίπαλο που δεν έχει μάθει ποτέ να τα παρατάει και φέτος δείχνει καλή εικόνα. Όμως, οι Αχαιοί θα πρέπει να πετύχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και είναι δύσκολο να το κάνουν, αν και στον αθλητισμό ποτέ μη λες ποτέ…