Αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων έχει χάσει πολλά παιχνίδια. Οι “μπλε” έχουν αδικήσει σε πολλές περιπτώσεις τους εαυτούς τους και θα μπορούσαν σίγουρα να έχουν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αφού δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο τα ματς τα οποία έχουν χαθεί στα τελευταία λεπτά, ή δευτερόλεπτα. Όπως έγινε και με τον Εθνικό, σε παιχνίδι που ο Δούκας είχε το προβάδισμα μέχρι το 37΄ (79-75), όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει στο τέλος. 

Το… κακό για την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου ξεκίνησε από τη 1η αγωνιστική, όταν ηττήθηκε 69-71 από τον Παπάγου. Ακολούθησαν αρκετά ακόμη ματς, τα περισσότερα εντός έδρας, στα οποία οι “μπλε” έφταναν στη πηγή αλλά τελικά δεν έπιναν νερό, γνωρίζοντας οριακές μεν, πικρές δε ήττες. Όπως το 71-76 με τη Δόξα Λευκάδας (7η αγ.), το 84-86 με τον Ηρακλή (10η αγ.), το 76-74 στη Τρίπολη κόντρα στον Αρκαδικό (13η αγ.), το 78-82 με τον Απόλλωνα (17η αγ.), το 82-86 με τον Αμύντα (19η αγ.), μέχρι το πρόσφατο 88-81 με τον Εθνικό.

Στον Α.Σ.Ε.Δ. έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά τα… βάζουν και με την τύχη αλλά και τα δικά τους λάθη, τα οποία τους έχουν στοιχήσει ουκ ολίγους χαμένους βαθμούς.