Η φετινή χρονιά σίγουρα είχε πρωτόγνωρες εξελίξεις στον παγκόσμιο αθλητισμό. Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να λείπει από τα υπόλοιπα αθλήματα. Πολλές ομάδες είχαν “χτίσει” φέτος πολύ καλό σύνολα και δεν κατάφεραν στο τέλος να πανηγυρίσουν τα πρωταθλήματά τους έτσι όπως θα επιθυμούσαν πραγματικά.

Μία από αυτές ήταν φέτος και ο ασταμάτητος Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Α2 έχοντας ρεκόρ 19-2 και ταυτόχρονα την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θυμήθηκε μάλιστα το παιχνίδι που επί της ουσίας “κλείδωσε” την πρωτιά του στην κατηγορία. Αυτό ήταν στην 18η αγωνιστική και συγκεκριμένα στις 08/02/2020 στο Μεσολόγγι κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων. 

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Χαρίλαος επικράτησε με το επιβλητικό 95-72 επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων και έδειξε ποιος είναι το “αφεντικό” στην Α2 φέτος. Για την ομάδα του coach Καλαμπάκου ξεχώρισε ο Φώτης Βασιλόπουλος που “άγγιξε” το “triple double” πετυχαίνοντας 20 πόντους, μοιράζοντας 14 ασίστ και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ. Για τον “πληγωμένο” Διαγόρα που αγωνιζόταν χωρίς τον Νίκο Λιακόπουλο, ξεχώρισε ο Βαγγέλης Καράμπουλας που σημείωσε 22 πόντους.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης με “φόντο” την ΕΚΟ Basket League πλέον θυμάται τη σπουδαία αυτή νίκη και δημοσίευσε βίντεο στο κανάλι του στο Youtube με ολόκληρο το παιχνίδι που “χάρισε” στην ομάδα από το Μεσολόγγι το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι: