Όλα είναι έτοιμα στην Αμαλιάδα ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς, αύριο για το Κύπελλο Ελλάδας, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Κόροιβου Βασίλης Νιπεργιάλης, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας σεζόν και της αναμέτρησης με τη “βασίλισσα” δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

Καλωσορίζουμε την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ στην πόλη μας. Η ομάδα μας έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει μια πρώην Κυπελλούχο Ευρώπης και Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Ο αγώνας θα είναι μια γιορτή και η φιλοξενία της αποστολής της ΑΕΚ άψογη“, τόνισε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε:

“Αγωνιστικά η ομάδα μας είναι μόλις εννιά μέρες στο γήπεδο και σίγουρα πολύ μακριά από την εικόνα που θα παρουσιάσουμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα όμως θα προσπαθήσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο να κατακτήσουμε τη νίκη-πρόκριση. Θέλω να προσκαλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει αυτή την προσπάθεια που γίνεται φέτος, γιατί η δύναμη κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της”.

Εξάλλου, η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια της συνάντησης με την “Ένωση” ανάγκασε τη διοίκηση να ξεκινήσει από σήμερα το μεσημέρι τη προπώληση τους.

Έτσι, όποιος θέλει να αγοράσει εισιτήριο θα πρέπει να μεταβεί στο βιβλιοπωλείο “Βιβλιοχώρος” του Γρηγόρη Κακολύρη, που βρίσκεται στην Αμαλιάδα (Φιλικής Εταιρείας 2, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2622021770). Υπενθυμίζουμε πως η τιμή τους είναι στα 10 ευρώ.

“Ο Κόροιβος χρειάζεται τη στήριξή σας και σας καλούμε στο γήπεδο για να απολαύσουμε όλοι μαζί ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι για τον σύλλογό μας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.