Για… δώρο Χριστουγέννων μίλησε ο Μανόλης Παπαμακάριος, αναφερόμενος στο θρίαμβο της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ. Ο γκαρντ του Φάρου Κερατσινίου, έκανε λόγο για τον υποδειγματικό τρόπο, με τον οποίο δουλεύει από την ομάδα, σπεύδοντας όμως να τονίσει ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου δε σημαίνει πως θα αποπροσανατολιστεί από το βασικό της στόχο, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Ο Αγιος Βασίλης μάς έφερε το δώρο για τα Χριστούγεννα τρεις ημέρες μετά. Το καλοκαίρι χτίσαμε κάτι πολύ δυνατό. Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θεωρώ πως παίζει το καλύτερο μπάσκετ, ήμασταν ανταγωνιστικοί για 40′ και πήραμε τη νίκη».
 
«Είμαστε παρέα. Η πολύ καλή λειτουργία φαίνεται και μέσα στο γήπεδο από την συμπεριφορά μας. Οι συνοικιακές ομάδες επιτυγχάνουν ως παρέα. Καταφέραμε και βάλαμε το “εγώ” κάτω από το “εμείς”. Δεν πρέπει να απροσανατολιστούμε, όμως, καθώς βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα».
 
«Ο επόμενος μήνας είναι φωτιά για εμάς. Εχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος».
 
Λίγο νωρίτερα, στη συνδρομητική τηλεόραση είχε μιλήσει ο Μάριος Μπατής που δήλωσε«Τι να πούμε; Ζούμε ένα όνειρο. Είναι η πόλη μου το Κερατσίνι και νιώθω διπλά υπερήφανος για τον Φάρο», ενώ ο Χρήστος Πετροδημόπουλος πρόσθεσε«Σταθήκαμε πιο τυχεροί αλλά κυρίως δυνατοί. Ευτυχώς μάς βγήκαν όλα τα πράγματα που είχαμε δουλέψει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα και δεν αναιρεί κάτι η νίκη μας. Απλά σταθήκαμε πιο τυχεροί»