Την προετοιμασία τους, θέλοντας να ζήσουν το όνειρο της Α2, ξεκίνησαν οι Μαχητές Δόξας Πευκών, οι οποίοι με τον Λευτέρη Χατζηκυριακίδη στο τιμόνι ευελπιστούν να έχουν μια ανάλογη συνέχεια, με αυτή που είχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Στην προετοιμασία έλαβε μέρος και ο Δάνης Ελευθεριάδης (1,97 – 26 ετών),  ο οποίος ανανέωσε για 4η σεζόν την συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ την περσινή σεζόν αποτέλεσε τον κορυφαίο της σκόρερ με 16,9 πόντους κατά μέσο όσο. Επίσης, παίκτη των Μαχητών αποτελεί ο Σπύρος Λευκαδίτης (2,03 – 27 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 με τον Φίλιππο Βέροιας.

Αναφορικά με την υπόθεση του σέντερ, εξετάζονται δυο περιπτώσεις.  Ο πρώτος είναι ο Μπόγιαν Πέτροβιτς (2,06 – 27 ετών), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κουπσπορ, ομάδα που αγωνίστηκε στο μη αναγνωρισμένο πρωτάθλημα της κατεχόμενης Κύπρου. Στην συγκεκριμένη ομάδα είχε 20,6 πόντους και 11,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Σέρβος σέντερ έχει αγωνιστεί σε Τυνησία, Λουξεμβούργο, Μαυροβούνιο και βέβαια στην πατρίδα του. Ο έτερος ξένος είναι ο Ουκρανός σέντερ, Βαλέρι Ανισίμοφ (2,08 – 25 ετών), ο οποίος αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία της χώρας με του με την BC Kyiv έχοντας 4,4 πόντους και 3,3 ριμπάουντ ανά μέσο όρο, ενώ δεν έχει εμπειρία από άλλο πρωτάθλημα

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη των Μαχητών:

mahites-proti11

mahites-proti111

mahites-proti1111

mahites-proti-organa

mahites-proti11111

mahites-proti111111