Η διοίκηση του Δούκα εξέδωσε επίσημη συλλυπητήρια ανακοίνωση μέσα από την ιστοσελίδα της για την απώλεια του του Προέδρου της ΕΣΚΑ και ταμία της ΕΟΚ, Δημήτρη Μπασούρη.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΑΣΕ Δούκα θα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Προέδρου της Ε.Σ.Κ.Α. και ταμία της Ε.Ο.Κ, Δημήτρη Μπασούρη και την ολόψυχη συμμετοχή στο πένθος της οικογένειας του εκλιπόντος.

 

Η συνεχής και αδιάλειπτη παρουσία του στα δρώμενα του μπάσκετ, είτε από τη θέση του προέδρου της Ε.Σ.Κ.Α, είτε απ’ αυτή του ταμία του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ., στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Πήγαζε, δε, από την αστείρευτη αγάπη του προς το άθλημα, την ανιδιοτελή και ουσιαστική προσφορά και το όραμα που διέθετε για την ανάπτυξη του μπάσκετ και την προώθηση της παραγωγικής διαδικασίας.

 

Ο Δημήτρης Μπασούρης αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας και η σκέψη και το έργο του θα φωτίζει τις παρούσες και τις μέλλουσες μπασκετικές γενιές. Τόσο με το όραμα όσο και με την πραότητα, τη συναίνεση, τη θετική ενέργεια και το συναίσθημα που διέθετε.

 

Είχε πάντοτε στην άκρη των χειλιών του γενναιόδωρα την ενθάρρυνση προς τους νεότερους και τον έπαινο στο μόχθο για τους παλαιότερους. Αναγνώριζε την πρωτοτυπία και την υιοθετούσε προς όφελος του αθλήματος, ενώ επιδείκνυε την έμπρακτη συμπαράσταση στην αξία. Γι’ αυτό σήμερα μετράμε τη μεγάλη απουσία σου. Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.

 

Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας φίλε Δημήτρη…