Η Ευρώπη Πευκοχωρίου έχει μπει δυναμικά στο φετινό μετεγγραφικό παζάρι, θέλοντας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό ρόστερ, σε συνέχεια της περσινής, επιτυχημένης περιόδου. Φυσικά το ενδιαφέρον της διοίκησης είναι στραμμένο και στις εξελίξεις στα εθνικά πρωταθλήματα, μιας και δεν αποκλείεται σε περίπτωση που υπάρξουν ανακατατάξεις στην Α2 να συμμετάσχει η ομάδα του Ευριπίδη Μελετιάδη στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα.

Αυτή η… δικλείδα είναι που καθυστερεί άλλωστε και αρκετές μετεγγραφές της ομάδας. Μία τέτοια περίπτωση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr, και ο Θωμάς Αμπαράς. Ο 24χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τη φανέλα της Καρδίτσας, μετρώντας 11,6 πόντους και 2,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε 28 εμφανίσεις. Ο Αμπαράς γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Χαλκιδική και έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις, όμως ο ίδιος περιμένει τις εξελίξεις αναφορικά με το πού θα αγωνίζεται η ομάδα προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση.

Την ίδια ώρα βέβαια ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ έχει δεχθεί κρούση και από ομάδες της Α2. Συγκεκριμένα, ο Αμπάρας έχει κάνει κάποιες συζητήσεις τόσο με τον Χαρίλαο Τρικούπη όσο και με την Καστοριά, με τις δύο ομάδες να καλοβλέπουν την περίπτωση του, θέλοντας να προσθέσουν στο ρόστερ τους έναν πόιντ γκαρντ που μπορεί να βοηθήσει επιθετικά και αμυντικά.

Στην εξίσωση για το μέλλον του Αμπαρά βρίσκεται φυσικά και η πρώην ομάδα του, η Καρδίτσα. Ο ΑΣΚ μετά την επιτυχία της παραμονής του στην κατηγορία θέλει να διατηρήσει ένα μέρος του περσινού κορμού και για το σκοπό αυτό έχει καταθέσει την πρόταση του στον 24χρονο γκαρντ.

Οι εξελίξεις είναι ταχείς και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να γίνει γνωστό το μέλλον του περιζήτητου κατά τα άλλα παίκτη.