Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, ο Νίκος Οικονόμου δείχνει να χτυπάει όλους τους πρωτοκλασάτους στόχους που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α2, και έτσι έχει βάλει στο στόχαστρο και τον Γιάννη Δημάκο, ο οποίος έχει βρει την «Ιθάκη» του τα δυο τελευταία χρόνια στο Ψυχικό, μετά από μια σεζόν στην Α1 και τον Πανελευσινιακό.

Ο 26χρονος γκαρντ την περίοδο 2014-15 ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 19,5 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ και φέτος είχε 17 πόντους και 4,1 ριμπάουντ, όντας ο δεύτερος σκόρερ της Α2 πίσω από τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, και αποδεικνύοντας το πόσο δεινός σκόρερ είναι. Έτσι, ο Νίκος Οικόνομου θέλει να τον κάνει δικό του, έχοντας ως στόχο να πλαισιώσει την περιφερειακή του γραμμή με το δίδυμο των δυο κορυφαίων την περσινή σεζόν (Γκαγκαλούδης και Δημάκος), με τον Κορίνθιο γκαρντ να έχει στα χέρια του πρόταση και από το Λαύριο.

Εκτός από τον Δημάκο, ο Οικονόμου δείχνει να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια και τον Σάκη Βεσκούκη, τον οποίο είχε μαζί του σε Λιβαδειά και Ιωνικό Νικαίας, και θέλει να φέρει και στη Νέα Σμύρνη. O 36χρονος φόργουορντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Νίκαιας με 14 πόντους και ο έκτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.