Ο Αίας Εύοσμου έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με στόχο να είναι όσο το δυνατόν ανταγωνιστικός στην επιστροφή του στην Α2. Οι Θεσσαλονικείς ήδη έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του Φίλιππου Καλογιαννίδη, ενώ ήδη έχει παραμείνει ο Νίκος Αναστασόπουλος, με τον Βασίλη Μπαλτζόπουλο να αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Βέβαια το σύνολο του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη δεν σταματά εκεί αναφορικά με τις ανανεώσεις των συνεργασιών, καθότι σύμφωνα με πληροφορίες του basketblog.gr οι νεοφώτιστοι θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους και τον Νεκτάριο Μάρουσιτς, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές τους την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Για ον 32χρονο σκόρερ οι συστάσεις περιττεύουν, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες των Εθνικών Κατηγοριών τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικό είναι ότι διαθέτει σημαντική εμπειρία κι από την Α2, με την τελευταία του σεζόν στην δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία να είναι η 2020-21 όταν και σημείωνε 15,4 πόντους ανά βραδιά με 40% τρίποντο, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Καβάλας.