Στην κούραση της ομάδας από τη σκληρή προετοιμασία απέδωσε ο Στέφανος Πέρκος τη κακή εμφάνιση στο πρόσφατο φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πευκών. Ο προπονητής του “Γηραιού” σε δηλώσεις του στο “bluearena”, αναφέρθηκε και στην ανάγκη απόκτησης ενός φόργουορντ προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ.

“Αυτή τη περίοδο η ομάδα είναι πάρα πολύ κουρασμένη. Οι καθημερινές διπλές προπονήσεις αλλά και τα συνεχή φιλικά έχουν κουράσει σωματικά τους παίκτες. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε ομάδα αυτή τη χρονική περίοδο. Σιγά-σιγά θα προσπαθήσουμε να ρίξουμε τους ρυθμούς και να συνεχίσουμε λίγο πιο χαλαρά τις προπονήσεις”, τόνισε ο Πέρκος και συνέχισε σχετικά με τη παρουσία του Ηρακλή στο τουρνουά “Μαυροσκούφεια”:

“Απέναντι στη Κοζούφ Γκεβγκέλιτσα τα πήγαμε εξαιρετικά. Βγάλαμε ενέργεια και σε όλη τη διάρκεια και ήμασταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Χάσαμε στις λεπτομέρειες. Αντιθέτως απέναντι στους Μαχητές ήμασταν κάκιστοι. Μας βγήκε η κούραση και ήμασταν τρομερά άστοχοι. Ήταν μία πολύ κακή εμφάνιση. Όσον αφορά στη πραγματοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής, ο Πέρκος υπογράμμισε: “Αναζητούμε έναν νεαρό καλαθοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις “3” και “4”. Χρειαζόμαστε ενίσχυση εκεί και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αναμένεται να τον έχουμε αποκτήσει. Δεν βιαζόμαστε πάντως και αναζητούμε την καλύτερη δυνατή επιλογή”.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με το δίδυμο των Πέρκου – Κωστόπουλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Αύριο οι “κυανόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν σε νέο προπονητικό φιλικό στο Ιβανώφειο, την ομάδα του Πευκοχωρίου.